De juistewegnaar succes

AIM BUSINESS


Innovatie, leiderschap, passende producten en diensten; dat zijn de waarden die AIM Business te bieden heeft; waar wij voor staan. AIM Business is een initiatief van jonge, succesvolle professionals die zich ieder specialiseren in een beroep. Al deze professionals hebben hun eigen vak van expertise die zijn ondergebracht bij een overkoepelende organisatie; AIM Business.
img

AIM BUSINESS

Fully innovative conference

Wij zijn een innovatieve organistatie, die altijd streeft naar het up to date blijven van de huidige markt ontwikkelingen. Al die innovaties worden ondergebracht onder verschillende vertakkingen onder AIM Business.

Vanwege de vele ervaringen die zijn opgebouwd in de verschillende terreinen van het zakendoen heeft AIM Business een zeer groot netwerk opgebouwd in bijna alle markten. Heeft u specifieke wensen voor uw product of organistatie, ook dan heeft AIM Business uitkomsten voor u. Indien gewenst worden er producten en diensten op maat aangeboden, waarbij de wensen van de klant-u, altijd vooraan staan en centraal staan bij de uitvoering van het plan.

Afhankelijk van uw product of diensten kunnen wij binnen ons uitgebreide netwerk op zoek gaan naar de juiste opdrachtnemer voor u. Ook begeleiden wij u graag bij dit process; dus ook de rol van consultant nemen wij graag op ons bij het vinden van de juiste opdrachtnemer van uw wensen.

Our Business

Get In Touch

Rooseveltstraat 6A
2321 BM Leiden - Zuid-Holland

Tel. (071). 5321180

Mon to Fri 9am to 6pm

info@aimbusiness.nl

img
img